Ja, overskriften ble litt merkelig, MEN i morgen skal jeg få besøk av Bettina og tirsdag vet jeg ikke hva jeg gjør, på onsdag skal jeg bort muigens, på torsdag kommer ei som jeg ikke har hatt kontakt med på lenge, fredag får jeg muligens besøk og!

Men nå som helgen er omme kjenner jeg at jeg er sliten og vil egentlig bare finne senga og stå opp tidlig i morgen. Da skal jeg vaske og rydde også skal jeg reise og handle inn det jeg og Bettina trenger i morgen.

Gina har vært hos meg i hele helgen og i går gikk vi først tur i skogen også utpå kvelden bestemte vi oss for å sykle til stranda og ta oss et bad, det var ikke så veldig kaldt faktisk! Vi hadde også veldig fint vær på kvelden i går og det var skikkelig kos å bare chille helt med sykkeltur og bading, men man kan jo si at jeg er støl i rumpa, siden jeg ikke har syklet på tre år eller noe....
Så i dag slappet vi bare av og vi spiste grillmat også ble hun hentet og da reiste jeg ut og, men fant ikke på noe å gjøre, så jeg reiste hjem.

Har null bilder så gir dere heller en sang:

Q; Hvordan har din helg vært?

- Malin


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.femelle.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som vennArkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· 15 Days Challange · 2011 · 2012 · Aktuelle saker · Anbefaling · Anmeldelser · Artister · AUF · Bilder · Blogg · Bloggvurderinger · Facebook · Fakta! · Film/TV-serier · G'nite · Hverdag · Hår · I<3Friends · Konkurranser · Me want · Mine meninger · Mine sanger · Musikk · Outfit · Quotes · Random · Rommet mitt · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Ukens · Utdanning · We<3it


Søk i bloggenLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits