Bloggen blir liksom litt glemt om dagen, har litt annet og drive med for tiden, og da er det ikke så morsomt å drive og blogge hele tiden.. På torsdag var jeg hos besteforeldrene mine, det var så koselig! Jeg var innom blomsterforretningen og kjøpte med en orkidè til de og de ble kjempe glade for det! Vi spiste middag og da hadde bestemor lagd elgkarbonader, noe som er en tradisjon når jeg kommer på besøk (siden jeg er så glad i det) også ble det kaffe og kaker litt senere. 
Da jeg var på tur hjem igjen, stakk jeg innom Bunnpris på Roa og snakket litt med en kompis som jobber der, siden det var så stille. Og da jeg kom hjem fikk jeg besøk nesten med en gang også hadde jeg besøk i går og, så det er det jeg har fordrevet tiden med de siste dagene. Har vært noen fine dager.
I dag skal jeg ordne til mamma og stefaren min kommer hjem. Har ikke så mye jeg skal gjøre siden det er så ryddig her nå, men er jo alltids noe man må gjøre, også skal jeg på bursdag i dag til søskenbarnet mitt som blir 19 år i dag! I morgen går turen til Utøya, og jeg vet rett og slett ikke hvor lenge jeg kommer til å være borte. Klokka blir i hvertfall ni på kvelden før jeg er på Gran igjen. Vi får se. Det kommer til å bli en spesiell dag og jeg er glad for at jeg får dele den med AUF'ere som er helt fantastiske! 
Men nå skal jeg henge opp noen klær og slik, så blogges vi senere!

- Malin


Lille Lurvepusen min! Chillern i trappa siii!
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.femelle.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som venn



Arkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· 15 Days Challange · 2011 · 2012 · Aktuelle saker · Anbefaling · Anmeldelser · Artister · AUF · Bilder · Blogg · Bloggvurderinger · Facebook · Fakta! · Film/TV-serier · G'nite · Hverdag · Hår · I<3Friends · Konkurranser · Me want · Mine meninger · Mine sanger · Musikk · Outfit · Quotes · Random · Rommet mitt · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Ukens · Utdanning · We<3it


Søk i bloggen



Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout



hits