Det har vært en spesiell dag. Latter og tårer. Sorg og glede. Savnet etter de som ble tatt så brutalt fra oss. Spesielt var det å være der, midt opp alt. Å være en del av det som skjedde i dag. Å sitte der i bakken hvor de satt i fjor. Gå på kjærlighetsstien der folk hadde løpt for livet. Inntrykk ble gjort, tårer ble felt og det var forferdelig. Man kan ikke tenke seg det hvis man ikke har vært der da det skjedde, det er så uvirkelig. Alt er uvirkelig, og jeg kan ikke fatte at det har gått ett år, ett år siden det forferdelige skjedde. Ett år. Det er lenge. Snart ett år siden jeg ble medlem av AUF og. 
Å høre på Eskil Pedersen, Jens Stoltenberg og Helle Thorning Schmidt tale var noe helt spesielt, jeg tok til tårene flere ganger og bare sitte der og høre på de var helt uvirkelig. Jeg skjønner det ikke. Det har ikke gått opp for meg. 
Renate Tårnes åpnet med Hjerteknuser av Kaizers Orchestra, først da begynte tårene å strømme på, men oppi all sorgen hadde vi en kjempe fin tid på øya og jeg er så glad for at jeg valgte AUF og jeg bare elsker å være en del av denne politiske organisasjonen! Dere er en herlig gjeng alle sammen, og dere viser det samholdet man trenger i slike stunder. Mamma sendte meg en melding i stad; "Det var sikkert tøft, men øya er deres, ingen skal få stoppe det". Da kom tårene tilbake. Det var så nydelig skrevet og ikke bare for meg, men for hele organisasjonen så betyr disse ordene mye. 


Legger ut noen bilder i morgen muligens, men nå vil jeg bare slappe av og la alt synke inn! Ha en fin kveld videre! 
 


  
kifi
<3
23.07.2012, 12:15 URL: http://kifi.blogg.no/


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.femelle.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som vennArkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· 15 Days Challange · 2011 · 2012 · Aktuelle saker · Anbefaling · Anmeldelser · Artister · AUF · Bilder · Blogg · Bloggvurderinger · Facebook · Fakta! · Film/TV-serier · G'nite · Hverdag · Hår · I<3Friends · Konkurranser · Me want · Mine meninger · Mine sanger · Musikk · Outfit · Quotes · Random · Rommet mitt · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Ukens · Utdanning · We<3it


Søk i bloggenLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits