Heihei! Kom hjem i går, men lagde meg litt mat og fant senga med en gang, så jeg fikk i hvertfall tatt igjen det jeg ikke sov på Vesleøya! Har sovet sånn cirka 20 timer fra i går til i dag, og det var super godt!
Det skjedde mye på leiren, jeg satt nattevakt natt til lørdagsmorgen, satt og fryste skikkelig, hadde fire tepper og varmeovnen på! På lørdag sov jeg fra 8.45 - 10.30. Etter det kom vi oss opp og fant oss litt mat og hørte på Åsmund Aukrust snakke om landstreffet 2012 og de viktigste sakene for AUF. Etter det var det Vesleøyalekene 2012 som var kjempe morsomt, satt på post, men det kom kreative forslag fra de som var innom og skulle skrive dikt og sanger! Etter det hørte vi på Jan Christian Vestre snakke om skolepolitikken, inpirerende.
I nitiden kom da Jonna Støme og hadde stand-up show for oss! Helt fantastisk. Latteren hadde ikke pause på mer enn 10 sekunder før neste latterkule kom! Sørlendinger og kjærester var noen av temaene han var inn på! Etter alt dette slo vi oss til ro med kortspill og Alias. Vi koste oss masse og vi syntes det var trist at det var siste kvelden. 
Da klokken ble seks på søndagen hadde jeg enda ikke sovnet helt, men da vi ble vekt litt på ni fristet det lite å stå opp, siden det var så kaldt... Men det gikk!
Så konklusjonen med denne sommerleiren er; Helt fantastisk stemning, masse lærdom, flere venner og man lærte at AUF kan ha sommerleir igjen!


Jan Halvor leker med kameraet...

Jan Halvor, Ingrid og Sissel

Jan Halvor

Eskil snakker for AUF i Oppland! 

Even! : D

Pål Helle og Hilde Fjellså i EU-debatt

Ginaaa <3

Ane og Petter

Paul André

Moldejentene Kathrine og Lise

Paul André varmet opp for Jonna Støme!

Jonna Støme 
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.femelle.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som vennArkiv


· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· 15 Days Challange · 2011 · 2012 · Aktuelle saker · Anbefaling · Anmeldelser · Artister · AUF · Bilder · Blogg · Bloggvurderinger · Facebook · Fakta! · Film/TV-serier · G'nite · Hverdag · Hår · I<3Friends · Konkurranser · Me want · Mine meninger · Mine sanger · Musikk · Outfit · Quotes · Random · Rommet mitt · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Ukens · Utdanning · We<3it


Søk i bloggenLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits