Heihei! Vil bare takke alle lesere som fulgte meg i fjor, og si ha et riktig godt nyttår! Måtte det bringe dere alle lykke og glede! 

Bloggen har blitt nedprioritert de siste fem månedene. Det har foregått mye, både godt og vondt. Nå er det på tide og legge det bak seg og se fremover mot skoleslutt, Gran Canaria tur, lappen og alt godt! Håper dette året blir kjempebra for både meg og dere der ute! Dere fortjener alt det beste! 

I dag har jeg vært hjemmeværende og kjedet meg. Lest litt på spørsmålene til oppkjøringa, sett film og hørt på musikk. Ikke noe stress, det har vært digg! De siste fem månedene har jeg brukt fornuftig, funnet ut mer om meg selv, og hva jeg vil at fremtiden skal bringe. Jeg har veldig lyst til å studere til å bli sykepleier etter videregående, deretter gå ett år til slik at jeg kan bli operasjonssykepleier! Fett, ikke sant? Det er dette jeg har lyst til, og det finnes ikke noe bedre enn å hjelpe mennesker og i tillegg ha det som yrke! Det er en fantastisk drømmejobb! 

I 2012 hadde jeg en fin tur til Trondheim med AUF i august, så var det Island i september! Herlige stunder, I oktober satt jeg på AUFLM fra 18. oktober - 21. oktober, stod og snakket foran minst 400 mennesker, det var en helt super opplevelse som ingen kan noensinne ta ifra meg. Da vi kom til november hadde jeg fått egen bil, og øvelseskjøring hjemme var ikke lenger noe spørsmål! Kjørte frem og tilbake fra Sverige, det var en lærerrik opplevelse. I julen skjedde det masse, mange besøk.


Bildet er tatt i dag, av meg med iPoden. 


Meg for tiden, prøver en ny stil med midtskill! 

 

HVORDAN VAR 2012 FOR DEG?
HVA SKAL DU I 2013? 

- Malin -
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.femelle.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som vennArkiv


· Januar 2013 · November 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· 15 Days Challange · 2011 · 2012 · Aktuelle saker · Anbefaling · Anmeldelser · Artister · AUF · Bilder · Blogg · Bloggvurderinger · Facebook · Fakta! · Film/TV-serier · G'nite · Hverdag · Hår · I<3Friends · Konkurranser · Me want · Mine meninger · Mine sanger · Musikk · Outfit · Quotes · Random · Rommet mitt · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Ukens · Utdanning · We<3it


Søk i bloggenLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits