Jeg må få si at jeg har noen av de beste vennene man kan ha! 

Det er venner som hjelper meg gjennom hverdagen når det nesten ikke finnes noe håp. Da det er så tøft å stå opp om morgenen og putte på et smil på ansiktet. Når jeg lider i stillhet og ingen vet hva som er galt. Jeg har venner som støtter meg i valgene mine, reiser meg når jeg ligger nede, hjelper meg med å rette opp feilene, er der når jeg trenger en skulder å lene meg på. 
Jeg må få si at disse menneskene er fantastiske og jeg hadde ikke kommet meg hit jeg er i dag uten de.
De er der for meg når jeg har ting å dele, har tårefylte øyne og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, de setter seg selv til side for å være der for meg. De betyr så mye, men blir aldri hedret nok føler jeg. Jeg takker dem for at de er der, men jeg har aldri gjort noe stort nummer ut av det. Disse menneskene fortjener alt det gode som kan skje! For de er de beste menneskene i livet mitt.
Hver dag er en kamp, fra jeg står opp til jeg legger meg. Jeg føler meg sliten konstant, har mye og tenke på og grubler på feilene jeg har gjort i fortiden. Jeg er den personen som elsker å plage meg selv med fortiden min. Og det gnager på meg, her kommer vennene mine inn; de er der, hører på hva jeg har å si, hjelper meg med å komme gjennom dagen. Og jeg er så takknemmelig for dette.

"Noe jeg også sliter med er angst om hva andre mennesker tror om meg. Jeg føler at jeg ikke er bra nok for noen. Det er på grunn av selvtilliten min, tror jeg. Er jeg blant andre folk er jeg alltid redd. Har problemer med å stole på andre og klarer ikke å tilpasse meg situasjoner. Jeg føler at jeg blir utelatt i mange sammenhenger og jeg liker ikke dette, jeg skriker etter oppmerksomhet fra venner.

Dette er ett kapittel i livet mitt. Jeg er redd, jeg har en frykt. Jeg har angst om at en dag vil ingen bry seg, selv om jeg vet at det er mange rundt meg som bryr seg. Av og til tar redslen overhånd og tårene beghynner å renne nedover ansiktet. Problemene som egentlig er bagateller blir så store at jeg vil bare legge meg i sengen og bli der, kanskje en dag klarer jeg og være voksen nok til å møte problemene mine jeg og, men den dagen er ikke i dag. Følelsene mine er alltid blandet, noe de alltid vil være. 

Vennene mine skjønner meg og hjelper meg på et nivå som er helt fantastisk, for noen timer kan jeg også føle meg verdig nok. Jeg prøver mitt beste for at andre skal ha det bra. Jeg er ikke den som åpner meg lett og det er ikke med lett hjerte jeg skriver dette. Dette er mitt mareritt som jeg aldri våkner opp fra. Jeg er i min egen verden som oftest, tenker og grubler. Sliter med å sove.. 

Alt jeg vil er å være normal, kan noen gi meg en oppskrift? Jeg skjønner ikke hva jeg gjør galt..

Så igjen; Tusen takk til de gode vennene mine som kan hele min livshistorie! Og jeg håper at en dag er vil jeg klare å ta problemene mine og kaste de på havet sammen med en flaskepost som drifter avgårde, slik at også problemene forsvinner, men jeg vet at den dagen kommer ikke enda, så jeg venter litt til.  


  
Gina
Keep smilin', keep shinin'

Knowing you can always count on me for sure

That's what friends are for

For good times and bad times

I'll be on your side forever more

That's what friends are for.

<3
24.07.2012, 02:16


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.femelle.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som vennArkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· 15 Days Challange · 2011 · 2012 · Aktuelle saker · Anbefaling · Anmeldelser · Artister · AUF · Bilder · Blogg · Bloggvurderinger · Facebook · Fakta! · Film/TV-serier · G'nite · Hverdag · Hår · I<3Friends · Konkurranser · Me want · Mine meninger · Mine sanger · Musikk · Outfit · Quotes · Random · Rommet mitt · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Ukens · Utdanning · We<3it


Søk i bloggenLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits